Imorn smäller det med ny webshop!

Om allt går enligt plan släpper jag JohannaN:s nya webshop imorgon! Är så himla peppad - men också jädrigt trött och less. Ni vet när en har harvat på med ett projekt som inte verkar ha någon ände, ja där är jag nu. Och då har jag inte ens börjat med den engelska shopen än (bara tanken på att göra om allt det här jobbet en gång till ger mig ont i magen....)

Exakt allt är nytt i den nya webshopen - alla bilder, texter och hela upplägget. Känns kul med nytt och fräscht så att säga. Nuvarande shop har jag levt med i över 5 år - och om det är någonstans saker blir daterade snabbt så är det på internet.

Men huvudsakliga anledningen till bygget är att koppla ihop alla mina system bakom kulisserna: Replik:s webshop och kassasystemet i butiken kommer att sitta ihop med JohannaN:s webshop samt återförsäljarlogin. Och lagersaldo och alla siffror  kommer att vara synkade mellan allt och till mitt bokföringsprogram.

Oavsett nu om ett smycke säljs i butiken, i webshopen eller beställs av en återförsäljare så kommer det räkna ner automatiskt och lagret kommer att stämma! Snart är inventering en gång i veckan pga totalt lagerkaos ett minne blott. Kan nog inte förklara hur otroligt peppad jag är på att slippa allt det!

Vi ses imorgon - och hoppas så att ni kommer att gilla nya shopen!

Kram så länge!