Imorgon är dagen jag längtat efter hela november

Imorgon ska jag jobba hemifrån. Från soffan i mjukisbyxor. Och det låter säkert helt galet: men jag har längtat exakt hela november efter denna dag. De senaste veckorna har varit så intensiva (roliga javisst, men ändå stressiga) och min strategi för att orka har bara handlat om att släcka bränder. 

Att göra det absolut mest akuta och sedan låta allt annat vara. Det har fungerat fint, men är inte speciellt härligt i längden. Dock har jag ju hela tiden vetat att det funnits ett slutdatum. Dvs den här veckan, när Damon, som varit på semester hela november, äntligen är tillbaka och jobbar sina vanliga 3-4 dagar i veckan i butiken. Och som jag har längtat! (Jag skrev om det här för några veckor sen: "Nej, det går inte att jobba för två".)

Stress och att hitta lugnare perioder

Och imorgon är alltså dagen när jag äntligen äntligen får möjligheten att beta av den där att-göra-listan som bara växt. Och som jag har längtat! Att få koll på läget igen och komma ikapp. Fy tusan vad jag ser framemot det! 

Att känna att jag inte har kontroll är något som verkligen gör mig så galet stressad, så att ta sig de här dagarna där jag stannar upp är så underbara! Ah, ni anar inte!

Och på tal om stress så vill jag tipsa om ett så finfint inlägg av Clara på Bossbloggen: Hur vet man om man är överarbetad eller håller på att bli utbränd? Så grymt bra lista som jag har sparat ner för att checka av mot under mina mer intensiva jobbperioder.

PS. Om du gillar inlägget får du gärna klicka på hjärtat så att jag vet vad du vill läsa mer om. Följ mig också på bloglovin' för att inte missa något och för att spara inlägg till sen. DS.