Idag är det exakt två år sedan vi släppte FATTA-smycket!

Fatta smycket JohannaNIdag är det exakt två år sedan vi släppte FATTA-smycket för första gången. Och vilken fantastisk resa det har varit och fortfarande är! De första 100 smyckena sålde slut på bara några timmar och vi alla blev nog minst sagt sjukt överraskade över all pepp som fanns. Vi gjorde 100 till som även de sålde slut snabbt.

Trycket kvarstod - men har en sagt att något är i limiterad upplaga så har en! Att helt plötsligt göra massor av halsband kändes inte schysst till de 200 som haffade först. Och det är också därför vi släppte en uppdaterad version av halsbandet samt en hel kollektion på Internationella Kvinnodagen 8 mars 2014.

Hittills har försäljningen av FATTA-smyckena inbringat över 300 000 kr oavkortat till Fatta. Något jag är vansinnigt stolt och glad över att ha fått vara med om! Att på allvar få vara med och förändra känns så galet mäktigt och fint. Så stort tack till alla er som bär era smycken och varje dag förklarar vad FATTA står för och betyder. Ni är de bästa ambassadörerna! ❤️❤️❤️ Du hittar smyckena här: FATTA

PS. Om du sitter på ett FATTA-smycke du inte använder - hojta till! Vi vill väldigt gärna byta in det för att sälja på vår second hand! DS.