I höst släpper jag podcast

Vet ni, i höst släpper jag min alldeles egna podcast! Och det är det här projektet jag har hintat lite om tidigare: något som har planerats sedan förra hösten men som jag inte kunnat eller velat prata om. Men nu! Nu händer det. 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Det ska bli så förbaskat roligt! Och det som känns extra skoj är såklart att jag har ett helt proffsigt produktionsbolag i ryggen: Beppo Ljudproduktion. Det är tack vare dem podden kommer kunna bli precis så bra som jag bara kunde drömma om när idén började gro hos mig för snart ett år sedan!

Och förutom Beppo så är det en drös hållbara företag och märken som backar upp som sponsorer som gör det hela möjligt överhuvudtaget. Något jag är så förbaskat stolt och tacksam över! (Och med det sagt: hej schyssta företag! Om du/ni vill veta mer om hur det funkar att gå in som samarbetspartner - hör av dig så berättar jag gärna mer!)

Lyssnar du på podcasts? Och vad är allra viktigast för dig då? Ja, vad bör jag tänka på för att du ska vara peppad att lyssna, och är det något ämne du vill att jag ska djupdyka lite extra i?

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.