Hotel Boheme

Nu är jag tillbaka i Bryssel efter en fin helg på jul- och designmarknaden Hotel Boheme i Paris. Är lite trött efter två väldigt intensiva dagar, men samtidigt fylld av energi efter att ha träffat massor av fina människor. Intresserade parisare som handlade, plockade visitkort och ville veta mer. Över 1000 personer besökte marknaden under lördagen! De andra utställarna var också jättehärliga: älskar den familjekänsla, och inte konkurrens, som uppstår när man tillbringar så många timmar tillsammans. Man hämtar kaffe åt varandra, peppar, delar erfarenheter och idéer. Och jag hoppas och tror att jag kommer träffa flera av dem igen.

Alla bilder är lånade av min finska utställningsgranne Finlange.

Finlange - ekologiska och skandinaviska barnkläder för den franska marknaden. Unisex och lektåliga kläder i galna färger.

Liekeland - fantastiska illustrationer och världens trevligaste tjej, Lieke, från Eindhoven, Nederländerna.

Marika Giacinti - textildesigner från Paris, men som nu bor i Gent, Belgien. Min närmaste "granne" under helgen och också den jag pratade och hängde mest med. Superfin person, jag hoppas att jag har tid att träffa henne igen i januari, antingen här i Bryssel eller i Gent. Marika var också den som hjälpte mig lite med franskan när det helt körde ihop sig i huvudet på mig. =)