Hållbar garderob - en värld av möjligheter

Det är så lätt att tänka att en hållbar garderob är det samma som begränsningar. Att det bara ska handla om saker en inte får. Men det tror inte jag. Jag tänker alltid istället: visst, en dörr kanske stängs (den till det där rätt pissiga, ohållbara och oschyssta modet) men helt ärligt: en hel annan värld öppnar sig.⁣

Och det är så jädra gött. ⁣

En hel värld av goa grejer⁣

Av schysst och nytt, av att låna och hyra, laga och vårda, återanvända och återbruka. Det finns så många spännande märken, butiker och företag. Där design, hållbarhet och massor av annan härlighet går hand i hand.⁣

Foto:  Thrive sto re

Foto: Thrive store

Och det är exakt så min lista med Hållbara Shoppingtips funkar. Där hittar du det som jag tänker är världens goaste smörgåsbord. Företag som tänker precis som jag gör, och vill förändra modeindustrin på riktigt. Erbjuda snyggt och schysst rakt igenom. Min lista innehåller också en drös andra bra tips, ja, helt enkelt hur det kan vara smart att tänka när det här med hållbarhet och kläder känns för övermäktigt. Var ska du börja och hur?! Det berättar jag. ⁣

Följ gärna, sprid vidare och stötta de företag som är med på listan för att hjälpa dem att kunna fortsätta sitt arbete. För goda affärsidéer är tyvärr inte så mycket värda om vi inte tillsammans kan visa att de också är de ekonomiskt bästa!⁣

Du hittar listan med alla märken och företag, samt mina bästa tips här:

Hållbara Shoppingtips

Vad är din senaste hållbara modeupptäckt? Berätta! (Kanske finns det på listan redan, kanske inte)

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.