Guldfest 12 september

STOCKHOLM. Om exakt en vecka är det guldfest hos oss på @frejgatan47! Fotografen @amandanilssnn visar "Bim" - en del av utställningen #DittNamnProjektet och serietecknaren @bimcamilla illustrationer plus att mycket mycket mer händer under kvällen. ALLA är välkomna till en grym fest med massor av pepp, kärlek och guld! Mer info på: bit.ly/guldfest2015 Om exakt en vecka är det guldfest hos oss på Frejgatan 47 i Stockholm!

Lördagen den 12:e september vill vi bjuda in dig till en glittrande guldfest för att fira alla grymma brudar där ute. Vi vill lyfta kvinnliga kreatörer, alla queens i vår närhet och passa på att hylla våra kvinnliga förebilder!

Under kvällen kommer fotograf Amanda Nilsson ställa ut serien ”Bim” från sitt projekt ”Ditt Namn”, designer Mick Cardona visar upp guldkronan som medverkade under plåtningen och serietecknare Bim Eriksson kommer sälja printar. Tjejerna från Cornelia Sun har popup-store och självklart finns även mina, JohannaN:s, guldiga smycken tillgängliga.

Så ta med dig en vän eller två, eller alla du känner, för en kväll full av pepp, kärlek och massor av guld. Alla är välkomna!

Mer info och för att OSA: bit.ly/guldfest2015