Fråga allt du vill veta!

Först och främst: tack för er så otroligt fina respons på mitt inlägg tidigare i veckan: Vågar jag ta ledigt i tre veckor?. Alla era fina kommentarer och hejarop gör mig verkligen så glad - och såklart också än mer övertygad på att det nog bara ska gå finfint att försvinna helt i tre veckor!

Och som flera av er så fint bl a skrivit på Instagram så ger ju semester massvis med energi - och att starta hösten på bästa sätt med just det känns ju självklart grymt! Så med det sagt: när jag kommer tillbaka i mitten på augusti vet jag att jag kommer planera och dra igång så många nya saker. Givetvis vill jag att ni ska vara med på det!

Fråga vad du vill om hållbart mode

Vad vill du veta och läsa mer om?

Så nu till min fråga: 

Hållbart mode, entreprenörskap och slow living?

Vad vill du läsa om? Har du någon fundering kring hållbart mode som du går och grunnar på? 

När jag skriver om entreprenörskap: finns det något du vill att jag ska skriva och prata mer om?

Och på temat slow living: är det något där jag bör djupdyka mer i?

Om mig som person eller något annat du tycker saknas?

Något annat du vill fråga mig om? Om mig som person, min bakgrund, min fritid eller mina tankar om det här med att ha kids?

Eller finns det något ämne eller vinkel som du tycker saknas helt och vill att jag ska prata mer om? Berätta!

Ja, fråga på! Och om du inte vill lämna en kommentar får du mer än gärna maila mig på johanna@johanna-n.com

Vad vill du veta? Och läsa mer om?

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.