Festivalsommar!

I helgen hittar du våra smycken på både Piteå Dansar & Ler och Storsjöyran i Östersund. Vi kör helt enkelt lite festivalsommar och det känns riktigt kul! Du hittar oss på "I Love Norrland" på Rådhustorget i Piteå och i Östersund på Tullgatan 6 samt på Designcentrum på Prästgatan 9. Mer info och länkar hittar du här nedanför!

I-love-norrland-bannerPITEÅ: Här hittar du utvalda smycken från oss på "I Love Norrland"-torget och de beskriver det själva så här:

"På Rådhustorget samlar vi i år det bästa Norrland har att erbjuda från ny design, musik, gigong, växter och ny och stark drivkraft! Hantverkstorget goes 2013! Vi har fantastiska kreatörer i vår del av Sverige och under festivalen lyfter vi dem till skyarna och bjuder er alla på ny och fräsch skaparkraft!"

Mer info: www.pdol.se/i-love-norrland

ÖSTERSUND: I min hemstad kommer våra smycken att finnas på två ställen.

Designcentrum, Prästgatan 9: "Under Yranhelgen kommer webbshoppen Poppel att styla och bygga en pop up-butik i Designcentrum Jämtlands lokaler. Pop up-butiken kommer att fokusera på jämtländsk form och design. - Vi gillar ju design och vår tanke är att hitta schysst jämtländsk formgivning och samla denna snygga, saliga blandning i en pop up-butik. Vår tanke är också att detta kommer att samsas med bland annat skön musik, något att käka och en klädbytardag, hälsar Poppel. Designcentrum, Prästgatan 9, torsdag 25 juli kl. 17-21, 26-27 juli kl. 11-17"

Mer info: Poppel bygger pop-up-butik

Tullgatan 6 är ett galleri som öppnar nu i veckan och de inleder med att samla formgivare de själva gillar för en pop-up-butik under Yran. "24,25,26 JULI / POPUPSTORE: 6 DESIGNERS PÅ TULLGATAN 6 Under Yranveckan 2013 öppnar vi upp lokalen mellan 18-21 på kvällen. En tillfällig popupstore med sex designers som vi är stolta och glada att ha under vårt tak. Sväng förbi och köp något fint till stråkhäng eller sommarnätter."

Mer info: 6 designers på Tullgatan 6