Ett julklappstips - trollsländor och fåglar

Trollsländor och fåglar är kanske bra julklappstips. Alla tre halsbanden kostar 450 kr per styck.

Ett bra julklappstips för frihetsälskaren är kanske halsband med trollsländor eller fåglar? Och att motiven får symbolisera just möjligheten att längta bort och vidare. Flyga iväg ni vet.

Och ja, halsbandet med en fågelbur är  symboliskt. Fågeln är nämligen fäst ovanpå och utanför buren. Så där så att den kan dra vidare lite när som helst (och om det skulle hända, att en tappar fågeln, så är det bara att hojta till så kommer vi till undsättning med en nya fågel. Ingår i vår garanti, bara så du vet!) Men annars tror och hoppas jag mycket på att varje bärare får göra sin egen tolkning av mina smycken och hitta sin egen betydelse.

Därför blir jag så himla glad varje gång ni berättar vad något av mina smycken betyder för er. Tack för det förtroendet. Har du något halsband som betyder extra mycket för dig och/eller symboliserar något speciellt för just dig?

Halsbanden på bilden är MaLeeng - halsband med trollsländor och Grong - halsband med fågel med bur samt Skog - halsband med fåglar och kvistar. De kostar alla 450 SEK/st och är i handsågad mässing.