Erik Rapp i Idol med FATTA-smycket

Finaste kvällen: Erik Rapp bar FATTA-smycket i Idol på TV4. Så himla fint, tack Erik för supporten att sprida kampanjen på allra bästa sändningstid! O tack till alla er som skickat sms och delat det här på sociala medier med fina hejarop- så roligt att ni lade märke till halsbandet! Om du missade kvällens avsnitt finns klippet här: Erik Rapp - med #fattasmycke Så jäkla mäktigt! @erikrapp_ bar #fattasmycke i @tv4idol ikväll! Kärlek och tack till dig Erik och till alla er som såg och skickade finaste hejaropen!

Halsbandet gjordes i en limiterad upplaga och är nu helt slutsålt, men några exemplar kan finnas över - vilket vi vet när vi har packat och skickat ut alla beställningar i slutet på nästa vecka. Så om du är intresserad - skicka ett mail till johanna@johanna-n.com och så skriver vi upp dig på väntlista och kontaktar dig så fort vi vet läget med de sista exemplaren!

Vi har nu sålt 200 exemplar vilket betyder att 40 000 kr oavkortat har gått till fortsätta driva FATTA-kampanjen. Vilket såklart känns mer än helt fantastiskt! Tack för allt ert stöd och det här är bara början! =) (vi planerar redan nu att komma tillbaka i början på nästa år med ett nytt smycke, så håll utkik!)