Entreprenörsresan - jag gästar podcasten

Om du har fredagsfeeling och har tänkt att lyssna på en podcast närmaste timmarna tycker jag absolut att du ska spana in Entreprenörsresan av Isak Björnström. Jag gästar nämligen senaste avsnittet.

Entreprenörsresan Johanna Nilsson

På drygt 30 min hinner jag och Isak avhandla massor av saker. Jag berättar bl a hur det kom sig att jag startade JohannaN trots att jag tyckte att mitt gymnasieprogram, samhälle ekonomi med inriktning entreprenörskap, var superfånigt. Jag delar också med mig om av vad som är mina bästa lärdomar och tips, samt hur det här med jämställdhet och företagande inte alltid hänger ihop... Dessutom tar jag också stockholmarnas oförmögenhet inför snö i försvar...

Podden hittar du i iTunes och Acast samt här: Entreprenörsresan - Johanna Nilsson, JohannaN

Och om du har lyssnat, kom gärna med feedback och tankar!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.