En vecka kvar med Replik nu

När jag stänger Replik nu ikväll är det bara en vecka öppet kvar sedan. Nästa måndag, tisdag, onsdag och torsdag kl 12-18 är de sista skälvande dagarna. Och den 27e ska allt vara utstädat och tömt, och jag ska lämna nycklarna. 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Det känns på något sätt väldigt märkligt och lite vemodigt. Replik har ändå varit en extremt stor del av mitt liv sedan jag öppnade i november 2014. En butik och en plats jag är så oerhört stolt och glad över. Och en resa jag lärt mig så vansinnigt mycket på och av. 

Så därför känns det såklart otroligt fint att jag mitt i det här med att tömma butiken också jobbar med att överlämna Replik till dess nya ägare. För yes, nu är allt det klart! Replik kommer att som namn och koncept leva vidare som webshop!

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Grundtanken om grymt bra design där hållbarhet och kvalitet alltid går hand i hand kommer självklart vara kvar. Precis som många av de märken jag har jobbat med: Sandqvist, Nudie, People Tree och Maska med mer. Men allt kommer också att utvecklas och växa ytterligare, och det om något känns så förbannat fint!

Om någon vecka kommer jag berätta mer om vem som tar över, och lite senare kommer såklart också en inbjudan till återlanseringsfesten som kommer att gå av stapeln i Stockholm i början på hösten!

Men tills dess: jag kör som sagt 30 % rabatt i webshopen och på Frejgatan 47 tills vi stänger. Och det finns absolut mycket fint kvar. Så ta gärna en kik till, för en del nytt har också tillkommit! Allt hittar du på: www.butikreplik.se (och klicka på bilderna för att komma direkt till de produkterna)

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Och kom ihåg: då jag bara jobbar med slow fashion så kan jag berätta att mycket av det som nu finns med rabatt kommer att komma igen nästa höst och nästa vår då många av plaggen är märkenas storsäljare och signaturplagg. Så passa på att haffa den där nya favoriten samt basplaggen du vet att du alltid trivs i!

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Jag och Replik nya ägare (sorry för lite hemlig!) jobbar som sagt för fullt med överlämnandet, så kan inte ni hjälpa henne att få en flygande start genom att berätta vilka plagg och märken ni skulle vilja se!

Finns det något hållbart som du letar dig galen på? Ja, hur kan Replik hjälpa dig helt enkelt?

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.