En parvel säger hej!

I mitten på oktober skrev jag ett inlägg om Slow living - så börjar du. Och där berättade jag att min vår kommer att innebära en hel del förändring, som bland annat kommer ställa krav på det här med platsoberoende. Och nu när 2017 har börjat tänkte jag att det var dags att berätta exakt vad den förändringen består av. Här är den:

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Yes! Om ungefär 3 månader kommer parveln som just nu rumsterar om i min mage att flytta ut och säga hej. Det ska bli sjukt spännande på så många sätt. Både att göra något helt nytt och oprövat (hej göra saker långt utanför sin trygghetszon!), men också att kombinera det här med att driva företag och kid.

För helt ärligt, att kunna vara ledig och frånkopplad när bebisen kommer men få allt med jobbet att fungera precis som vanligt kräver absolut en hel del planering och tankeverksamhet - och det är där jag är nu och har varit senaste halvåret!