En bra film, klädbyte och lite annat

Halloj, hoppas ni har en fin vecka! Det har jag. Den här veckan har jag nämligen kramats lite extra mycket med min absoluta favoritperson (rätt gissat: Ingrid) Jag kommer nämligen vara hemifrån hela tisdag till söndag (men med en kort mellanlandning hemma torsdag kväll och natt) nästa vecka. Och om det var något jag aldrig hade känt för ett halvår sen så var det den intensiva hemlängtan som numera slår till så fort jag är hemifrån mer än en dag...

Föreläsning Skövde 19 sep och Borås 20 sep

Men trots det, ser jag så mycket framemot nästa vecka! Jag har nämligen inte mindre än tre föreläsningar inbokade, på tre olika orter. Tisdag kväll: Skövde. Onsdag kväll: Borås. Lördag förmiddag: Åre. För mer info, exakta tider och platser finns allt här: Mitt föreläsningsschema i höst.

Så en kan kanske säga att två favvogrejer finns i den här bilden <3: 

IMG_4566-1.jpg

Klädbyte och föreläsning i Åre 22-23 september

I Åre under Åre Sustainability Summit projektleder jag dessutom deras klädbyte. Så om du ska på konferensen och/eller bor i Åre måste du komma på bytet! Rensa garderoben och ta med dig plaggen som du av någon anledning inte använder så mycket som de förtjänar. Mer info hittar du här: Swap 'til you drop. Och du, sprid ordet till alla som är där eller borde vara där! <3

Och så en film du bör se

För övrigt gillar jag skarpt när ni tipsar om roliga saker som ni dyker på. Exempelvis tipsade tech-bloggaren Elin på Teknifik.se mig om denna film. Så enkel och informativ. Kanske lite förenklad, men vad gör det. God underhållning som dessutom lär en bra saker ska och bör alltid lyftas! Så spana in: 

Har du dykt på något spännande hållbart mode-relaterat senaste tiden? Någon intressant nyhet, härlig infografik eller annat schysst som fler borde veta om? Låt mig veta!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.