#DettaÄrMittHem - Saga Becker

I Sverige bor det väldigt många historier. Jag och Adam Tensta vill nu dela med oss av några av dessa under #‎DettaÄrMittHem‬: Saga Becker, 27 år, skådespelare. SagaBeckerThisisHome "När jag föddes så tilldelades jag automatiskt en könsidentitet som jag inte tyckte passade in på vem jag var. Jag fick tidigt höra av omgivningen och samhället att det inte gick att tänka så och hur fel jag var. Samhällets förväntningar, normer och strukturer fick mig att må dåligt, börja skada mig och vilja dö. Idag är jag prisbelönad skådis och arbetar dagligen med frågor kring psykisk ohälsa bland unga och suicidprevention.

Jag är transperson men jag är inte min transidentitet Jag är Saga, så mycket mer. Jag är någons barn, jag är någons syster och vän. Jag är någons älskare, jag är någons älskade. Jag är Saga, att jag är transperson är bara en så liten del av allt i mitt liv. Utanförskap, trakasserier och förtryck skadar och dödar. Det våld och förtryck som jag utsätts för är också ditt, det våld och förtryck som du utsätts för är också mitt.

Vi bär alla på ett ansvar. Det är tillsammans vi kan göra skillnad och det är tillsammans vi skapar framtiden. En framtid bortom våld, utanförskap, förtryck, orättvisor och hat. En framtid där alla är lika mycket värda En framtid och plats, ett hem som tillhör oss alla." #DettaÄrMittHem

Saga bär armband och halsband från ThisIsHome‬. Tom 31 okt går 50% av all försäljning till ‪#‎KämpaSTHLM‬ / Hållplats Europa för människor på flykt. www.thisishome.se / www.johanna-n.com