Det där med hållbarhet, del 1

När jag föreläste för några veckor sedan om att gå från idé till färdigt företag slogs jag av att jag emellanåt har så lätt att tappa bort grundtanken till varför jag gör det jag gör. När jag stod där och berättade om varför jag startade mitt företag påmindes jag om vad det är jag egentligen brinner för. Och att jag måste bli bättre på att just påminna mig själv och andra oftare om det. Tanken om att det knappast kan vara så svårt som många säger att förbättra villkoren för produktion och handel sporrade mig till att starta företag. Och det är fortfarande min grundläggande värdering och det som är JohannaNs kärna. Tyvärr faller det så lätt bort i allt det dagliga arbetet med att packa ordrar, kontakta butiker, utveckla webshopen, marknadsföra och allt det andra som tar sådan tid.

Men just därför, vill jag bli bättre på att diskutera hur jag tänker och vad jag tycker. D.v.s berätta om det som faktiskt är absolut viktigast för både mig, Johanna, och företaget, JohannaN. Och självklart är ni inbjudna till den diskussionen. Inläggen kommer att publiceras ungefär en gång i veckan.