Det blev inget London - tågstrejk istället

Vissa dagar blir långt ifrån som planerade. Jag klev upp kl 6 imorse för att ta tåget från Bryssel till London, och jag såg självklart framemot resan. På schemat stod ett butiksmöte idag och ett annat imorgon samt konstutställning och tapasrestaurang med två vänner ikväll. Tyvärr är jag fortfarande i Bryssel.

Väl på tågstationen i morse visade det sig att det utbrutit strejk i går kväll 22.00 och ett dygn framåt och att alla tåg till och från Belgien är inställda. Det var bara att ta tunnelbanan hem igen och ladda om för att jobba hemifrån samt kontakta alla och säga att jag inte kan komma. Så var det med det.

Jag har i stället, efter ett väldigt inspirerande web-seminarium nu i morse (som jag nu kunde delta i eftersom jag inte satt på något tåg) jobbat med idéer och förslag till hur man göra webshopen än mer användarvänlig. Så som ni förstår kommer det hända en del med butiken under hösten, inte bara en ny och fräsch startsida! (Men visst, hade hellre hållit mig till ursprungsplaneringen än jobbat med detta...)

Ang. London kan jag boka om mina biljetter till nya sådana och hoppas på att kunna åka nästa vecka istället (förutsatt att strejken slutat då) /Johanna