Dags för tävling!

Tävling instagram

Vi är så himla glada att vi har alla er som gillar oss! Vi har kommit upp i över 4000 följare på Facebook och 2000 följare på Instagram, vilket är helt galet kul och det vill vi fira med att anordna en instagram-tävling för er på temat Tidlös Kärlek!

Som ni vet är hållbarhet och design något som ligger oss varmt om hjärtat, och vi vill att ni visar oss era tidlösa kärlekar i form utav ett plagg eller accessoar. Något som du älskar att bära och ser dig själv använda många år framöver!

Så här går tävlingen till:

- Följ @johannanswe på Instagram - Dela en bild på ett plagg, en accessoar eller en outfit som symboliserar din mest tidlösa modekärlek och motivera varför! - Tagga bilden med #tidlöskärlek, #johannan och @johannanswe

Bilden med starkast motivering och foto har chansen att vinna: 

1:a pris är ett presentkort hos JohannaN på 1000 kronor 2:a pris är ett presentkort hos JohannaN på 500 kr 3:e pris är vår GOTS-certifierade tygkasse

Finfina priser med andra ord! Tävlingen avslutas på Måndag (9/3) kl 18:00 och vinnare utses av oss på JohannaN. Kom ihåg att ha en öppen instagram!

Lycka till!