Dagens slow fashion-outfit - med en touch av Vietnam

Okej okej jag vet att våren är här och solen strålar. Ändå måste jag envisas med bilder med snöblandat regn. Av den enkla anledningen att jag precis insåg att jag helt glömt bort de här bilderna som togs för några veckor sedan av bästa Emma Sundh:

Foto: Emma Sundh

Foto: Emma Sundh

Med en touch av Vietnam svirade jag runt på stan med svepande byxben och randig tröja med långa slitsar i sidan. Allt second hand eller från klädbyte. Vilket är mitt bästa shoppingtrick när det gäller att testa grejer. Lite som med den här kombinationen: är det här jag? Ja, absolut visade det sig. Men det vet jag ju inte förrän jag har provat.

Och svepande sidenbrallor har jag ju skrivit om förut: Dagens slow fashion-outfit - sommarkänsla i gult siden, och slutsatsen blir även denna gång: detta är plagg jag utvecklar min stil i. Och jag gillar't! 

Foto: Emma Sundh

Foto: Emma Sundh

Svart-och-orangerandig tröja i bomullstrikå med halvpolo och långa slitsar i sidorna, haffad på ett klädbyte (ursprungligen från Monki) // Svarta sidenbyxor, köpta second hand på Siv & Åke i Stockholm // Svart kofta från klädbyte för tre år sedan // Halsband från kollektionerna FATTA och BARK (som släpps 28 mars 2018) från mitt eget smyckesmärke JohannaN

Foto: Emma Sundh

Foto: Emma Sundh

Har du något plagg som nyligen flyttat in hos dig och som du känner att du pushar din stil i? Berätta!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.