Dagens outfit - sött, blommigt och vårigt

JohannaNhalsbandnyckel Idag bär jag en blommig tunn bomullstopp med ett sött mönster. Blusen köpte jag i New York för några år sedan och den har varit något av en favorit sen dess. Och nu när våren äntligen är här känns den extra fin att ta fram och ta på sig. Jag matchar den med nyckelhalsbandet Piyamahorn och ett par svarta jeans och grå lite längre kofta. Jeansen är det basplagg jag bär nästan dagligen (äger två par så alternerar mellan dem) och koftan fick jag faktiskt för några dagar sen av en kompis. Den låg i hennes garderob och användes inte alls, och då jag hälsade på henne och frös så fick jag den! Hur fint som helst. Ännu bättre är att jag haft den varje dag sedan jag fick den i förra veckan och den har verkligen blivit en favorit. Klädbyte är verkligen ett bra sätt att blåsa liv i plagg!