Dagens outfit - nytt, ärvt och gammalt.

Jag skrev för någon vecka sedan att jag fr o m nu verkligen ska utmana mig själv i att leva än mer hållbart och att i möjligaste mån endast köpa och konsumera bra och hållbara kläder och skönhetsprodukter (Inlägget kan ni läsa här: Mer om mig och mer om Slow Fashion). Och ett steg i det är att faktiskt tänka igenom vilka kläder jag bär en vanlig dag. Därför tänkte jag ungefär en gång i veckan lägga upp Dagens outfit där jag berättar lite mer om varje plagg. Mestadels för att faktiskt utmana mig själv till att bära bättre o bättre saker. Men också för att förhoppningsvis kunna inspirera lite, hoppas du gillar det! Så nu börjar vi:

HållbartmodeDagensOutfit
HållbartmodeDagensOutfit

Tights: KowTow - ekoreko leggings från AndFair.se. Mönstrad tunika i grå och orange: köpt i våras på Röda Korset Kupan i Umeå. Beige yllekofta: "ärvd" av mamma, hemstickad och över 30 år gammal. Koftan är i en helt fantastisk kvalitet, bara lite noppor på ärmarna men annars ser den fortfarande helt ny ut! Halsband: FATTA-halsband (som nu är helt slutsålt! =))

Betyg: Väl godkänt! (men så ska jag vara ärlig och säga att jag, dagen till ära, valde KowTow-tightsen framför mitt andra par tights och mina svarta jeans just för att kunna säga/känna att hela klädseln andas Slow Fashion =))