Cred Jewellery - Fairtrade vigselringar

Nu är det bröllopstider för många och vi får ofta frågor om vart en kan köpa Fairtrade vigselringar. Då vi jobbar med mässing och silver och inte gör kundbeställningar vill vi därför gärna tipsa vidare om ett annat företag: brittiska Cred Jewellery. De designar och säljer schysst producerade vigsel- och förlovningsringar, med full transparens från gruva till kund. Cred Jewellery fairtrade vigselringar förlovningsringCred Jewellery är Fairtrade-certifierade och har sedan 1996 jobbat med att på både ett socialt och miljömässigt hållbart sätt erbjuda schyssta smycken, främst förlovnings- och vigselringar.

Cred Jewellery var först i Europa att sälja Fairtrade-märkt guld, och även en av de första att sälja endast etiskt bra tillverkade smycken. Företaget var också drivande i projektet att ta fram en Fairtrade-märkning för guld 2011, och 2003 var Cred Jewellery först med att sälja vigselringar som var gjorda i spårbart guld och märkta som miljövänliga.

Cred Jewellery fairtrade vigselringar etiska Så vare sig du planerar att fria, gifta dig eller helt enkelt bara vill bära rättvist producerade smycken av guld och ädelstenar rekommenderar vi verkligen Cred Jewellery. De har i många år jobbat för och med Fairtrade och är verkligen en riktig inspirationskälla för oss. Och ja, de levererar till Sverige, så spana in!