Buda hem smycke samt bok för Musikhjälpen

Du har knappast missat årets Musikhjälpen eller hur? Så när eminenta bloggen Bokhora (ah, jag hakar också upp mig på namnet, men grymt bokblogg oavsett!) frågade om jag ville skänka ett signerat Slow fashion-ex till deras årliga auktion svarade jag självklart ja. Den hittar du här: "Slow fashion" - signerad av Johanna Nilsson för Bokbloggarhjälpen plus en massa andra böcker som de auktionerar ut på Tradera. 

Foto: Bokhora.se

Foto: Bokhora.se

Också  FATTA kör en grym auktion till förmån för Musikhjälpen, och den hittar du här: Fatta-set! Fatta Halsband, Fattatisha, Fatta Nyckelring, Fatta Tygmärke, spana spana! Bra julklappsläge helt enkelt.

Det är för övrigt ett av mina favoritjulklappstips: buda hem grejer under Musikhjälpen och ge bort i julklapp. Jag gav mina föräldrar en hotellnatt som jag köpte via Musikhjälpen för några år sen - så BRA!

Foto: Bokhora.se

Foto: Bokhora.se