Bokfest och länkkärlek

I kväll smäller det med releasefest i Stockholm! Om facebook-eventet stämmer något sånär betyder det fullt hus på Sidenväveriet kl 18-20. 156 anmälda och 300 intresserade! Så roligt! Ingen föranmälan krävs utan bara att dyka förbi på ett glas vin eller äppelmust! 

Och imorgon föreläser jag i Östersund på Formveckan och nästa torsdag drar min och Jennies kurs igång på Sensus i Stockholm. Det är bara några platser kvar nu - så glöm inte att anmäla dig om du är peppad och bor i Stockholm!

Nu till det jag verkligen vill berätta om: 

Länkkärlek <3

Jag är så himla glad över de fina saker som sagts och bloggats om boken senaste veckorna - och såklart vill jag tacka er som har tipsat, pratat och skrivit om den: 

Säker stil-podden

Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret pratade i förra veckans avsnitt DET borde alla kvinnor göra! om vår bok och varför den behövs. Så himla roligt!

Foto: Roger Olsson

Foto: Roger Olsson

Evelinas Ekologiska

Ekobloggaren Evelinas Ekologiska tipsar om vår bok med orden: "En otroligt viktig, lärorik och intressant bok som jag precis börjat läsa."

Läs hela inlägget här: Slow fashion och gröna frukostar - BOKTIPS!

Saras eviga

Om du funderar på vad boken handlar om så har Sara på bloggen Saras Eviga skrivit en så fin och detaljerad recension. Där hon bland säger det här: "Detta är helt enkelt en bok som passar alla som vill lära sig leva mer hållbart och som är intresserade av kläder och mode."

Läs hela inlägget här: Boken Slow fashion

Atilio

Sandra som har bloggen Atilio berättar om boken i sitt inlägg Ett foto i timmen. Och det med några ord som gör åtminstone mig sjukt glad: "10.30 Elton och Viktor är ute på promenad och jag syr om ett klädesplagg. Blev riktigt inspirerad att återigen grotta ner mig i min garderob och min stil när jag fick hem den här boken. Men mer om den en annan dag!"

För det är ju exakt tanken: att den ska inspirera till förändring, DIY-projekt eller något annat väldigt konstruktivt! Så tack alla ni!

Och om du eller du vet någon annan som har skrivit/tyckt/delat något om boken och jag har missat det - dela gärna länken! Precis som om du har läst den - då vill jag supersupergärna veta vad du tyckte om den! 

PS. Visst har du sett funktionen med det lilla hjärtat här nedan? Om du gillar inlägget men inte är den som kommenterar får du supergärna klicka en "like" så jag vet vad du vill läsa mer om <3 Följ mig också på bloglovin' för att inte missa något och för att spara inlägg till sen. DS.