Björk A/W 2012 - EmmaSaysStyle

EmmaSaysStyle recenserar kvällen såhär:

"Kvällen har spenderats i Umeå Fashion Weeks tecken. Jag & Anna pallrade oss nämligen till Invito där  vi hade fått finfina VIP-inbjudningar till en releasefest som hölls för JohannaNs nya kollektion (Första bilden)samt bic & Swedishbeautyfactory. Kollektionen från Johanna N var helt underbar. Umeå i ett nötskal; Björkkvistar! Jag ville ha varenda smycke ur kollektionen. Jag längtar tills den släpps i november.

Swedishbeautyfactory, som är något helt nytt för mig, är en webshop med massor av ekologisk och naturlig hudvård. Precis vad jag gillar & står för! Nu fick jag även lukta & testa några produkter som Anna tidigare rekommenderat till mig. Jag skymtade något från swedish beauty factory i goodiebagen också. Jag lovar att visa upp vad jag fick i den imorgon.

Vi blev bjudna på snittar & bubbel. Alla var trevliga, underhållningen med Brita Kristina var grym. Det var ett event helt i min smak och hade jag inte haft ett möte tidigt imorgonbitti så hade nog både jag och Anna kunnat göra denna kväll till en riktigt festlig sådan. Festligheterna fortsätter nog på Invito i skrivande stund! Det enda som vi har noterat under hela denna Fashion Week är det undermåliga ljuset. Omöjligt för oss bloggare att ta snygga bilder, haha. Det är dock förståeligt i mörka lokaler och mörker utomhus."