Att planera 2017

Snart är det 2017 och januari: och vad jag gillar det! Nytt år och allt är oskrivet. Januari råkar dessutom vara lite av en lågsäsong för mig (efter det galet intensiva december) så det finns tid till att planera och blicka framåt. Och det tycker jag både är så himla spännande och viktigt. 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Jag har en hel del planer för året som kommer, och att verkligen sätta dem på pränt och skapa en konkret handlingsplan är något jag verkligen ser framemot. Förra året åkte jag till Thailand och Bali i januari och februari för att jobba på distans, i år har jag andra saker i sikte. Men likväl sjukt spännande sådana!

Men först är det såklart dags för en återblick: dvs en årskrönika för 2016. Så håll utkik efter det de närmaste dagarna!

Vad känner du inför ett nytt år? Tar du dig också tid till att planera och sätta upp mål och konkreta handlingsplaner för de följande månaderna? Berätta! Och dela gärna med dig av vad 2017 kommer innebära för dig!