Att hitta andra att dela med

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter tre fina dagar i Sundsvall - och tack alla för fina gratulationer! Jag har varit i princip helt ledig, sovit länge och ätit så mycket bra mat! (Om ni hade missat det här precis som jag hade, så har Sundsvall galet många bra restauranger per capita, det ni!)

Och igår förgyllde jag min dag med en långlunch med Rania - en person som jag har lärt känna här via bloggen men också genom hennes: www.rowantree.se. Men aldrig tidigare träffat. Så nu gjorde vi slag i saken! Både jag och Rania peppar på hållbarhet och slow living. 

JohannaN och Rania Rönntoft, Rowantree

Jag har tidigare skrivit om vikten av att omge sig med andra som gör lite samma saker som en själv. Och då jag gör hyfsat olika saker grottar jag in mig på olika delar med olika personer. Ingen annan gör ju exakt det jag gör - däremot är det många som gör och är väldigt duktiga på de olika beståndsdelar som tillsammans skapar min vardag och mitt jobb.

Och när det gäller blogg är Rania den inspirationen. Så att umgås i nästan fyra timmar och bara nörda in sig i ett enda ämne (nåja, vi hann med mycket annat också, exempelvis grymt second hand-span på Erikshjälpen) är så himla kul!

Johanna Nilsson Rania Rönntoft

Så om något ska vara dagens entreprenörstips så är det just det: hitta andra som gör det du gör och tillsammans kan ni sporra varandra att bli ännu bättre. Och se varandra som kollegor - aldrig konkurrenter!

Och om du inte redan läser Ranias blogg (eller har sett hennes fina bilder) rekommenderar jag att du surfar dit genast <3: www.rowantree.se