Att få så mycket kärlek

Jag tycker att världen är riktigt fin. Det är många saker jag inte är nöjd med: saker jag själv vill förändra och saker som jag hoppas andra styr upp. Men överlag så slås jag ändå om och om igen hur otroligt fina människor är - och hur mycket kärlek som ändå finns och delas ut åt alla håll. Det är så lätt att där vid frukostbordet med morgontidningen tappa hoppet och nedslås av orättvisor, dåliga beslut och andra dumheter - och ja, de är tyvärr många. Men vet ni: det är nog faktiskt fler härliga och kärleksfulla människor totalt sett ändå. Och jag tror att genom att fokusera på just det så blir allt ännu lite bättre. En positiv spiral ni vet.

JohannaN KärlekSå hur kom jag att tänka på det här? Jo, när jag förra veckan berättade att jag ska öppna butik fick jag verkligen smaka på världens godhet. Så mycket gratulationer, pepp, kärlek och äkta glädje som jag överöstes med. Från alla håll och kanter. Från människor jag känner och från de jag inte känner. Jag blev och blir så vansinnigt glad när jag tänker på allt detta. Inga negativa kommentarer, missunsamhet eller någon annan känsla som skullle kunna dyka upp. Utan bara ren och skär kärlek. Och jag hoppas och vill därför att alla ni på ett eller annat sätt kan komma förbi butiken på Frejgatan 47 någon dag så att jag har en chans att återgälda detta. Att bli omgärdad av så många som tror på en och som hejar på gör att jag känner mig alldeles trygg inför det som faktiskt är ett av de största projekten i mitt liv. Så TACK för att ni visar att världen visst är god - och TACK för att ni finns och fortsätter sprida kärlek och glädje!