Årets julklapp? Klimatkunskap!

Reklam för egen bok


Om 68 dagar är det julafton. Och det bästa en kan ge bort (förutom sitt sällskap) måste väl ändå vara en dos klimatkunskap? (2018 var ju dessutom årets julklapp det återvunna/återbrukade plagget så varför inte fortsätta på det spåret?!) Om det så är en kokbok med växtbaserade recept, en tågåkarguide eller min, Emmas och Marias bok "Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft". En bok som helt enkelt är en snabbkurs i klimatfrågan och hur vi tar oss an den. Förutom att ge boken till pappa, mamma, syskonen, resten av släkten och kompisarna så så kan en ju faktiskt se till att den blir årets julklapp på arbetsplatsen också. Istället för den där cellofan-prydda korgen med choklad eller vinflaskan.

Foto: Caroline Solberg

Vi som har skrivit "Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft" älskar ju att snacka klimat och föreläser just nu kors och tvärs över landet. För att få möjligheten att snacka mer klimat, hitta nya arenor och ny publik så erbjuder vi arbetsplatser och organisationer just nu en specialdeal inför jul. Vid köp av minst 100 böcker (till sina anställda eller kunder) så kommer någon av oss och håller en timmes föreläsning på din arbetsplats (värde 17 500 kr plus moms).

Vi har 9 föreläsningar att pytsa ut, så det är först till kvarn som gäller. Och om du tycker det här låter som en skoj grej - hör av dig!

(Och ja, klart vi kommer oavsett var i Sverige ni befinner er, men tågbiljetter och eventuell logi tillkommer)

Intresserad av att boka? Mejla oss på hej@klimatklubben.se

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.