AndFair - när design och hållbarhet är lika viktiga

andfair En butik som jag skrivit om tidigare men ändå inte kan låta bli att tipsa om igen är www.andfair.se. AndFair är en webshop baserad i Helsingborg vars idé är att sammanföra grym kvalitet, schysst och transparent producerat med tidlös och snygg design. Och det älskar jag ju såklart! Annika som driver butiken berättar själv såhär:

"ANDfair är en livsstil, ett sätt att ta ställning och en möjlighet till att få tillgång till mode som faktiskt betyder nått. Det är också ett sätt att bara få känna sig fin.

Vi gillar människor och vårt hjärta bankar extra mycket för saker som görs med händerna. Därför lyfter vi gärna fram varumärken som gynnar hantverkstraditioner där modern design och gammal kunskap korsas och blir till oemotståndliga produkter.

Vi tror också att om människorna som ligger bakom produktionen mår bra och får möjlighet till försörjning för sig och sin familj har man lättare för att utvecklas och ta ansvar för miljön. Allt hänger ihop och sunt arbete ger bra självförtroende och hopp om framtid. Och det gäller faktiskt oss alla!"

9aa3f16e194f11e3965422000a9f18cc_7Annika har för övrigt också gästbloggat här under #slowfashionblogg där hon berättade mer om sin filosofi och vad hon tror på. Läs det inlägget och ni kommer ytterligare förstå vad AndFair och hon vill förändra och skapa!