Dagens slow fashion-outfit - färgglatt och lite omöjligt

Att kalla det för dagens outfit är egentligen lite missvisande då det faktiskt var gårdagens, men det låter inte lika klatschigt, så nu gör vi så här:

Koftan har bott hemma hos mig i 2-3 år tror jag. Jag haffade den på ett klädbyte med kompisar i Umeå när jag bodde där. Koftan hade min kompis Lisa köpt på Myrorna, men inte riktigt känt sig helt hemma i den. Så prislappen (85 kr?) var kvar. 

Jag fastade dock direkt. Egentligen är den rätt omöjlig: oversize med konstig 90-tals-passform. Hysterisk färg- och mönsterkombo och på det stora plastguldknappar. Men ibland fastnar en för plagg trots att att förutsättningarna inte är de bästa (iofs samma med människor va? Det som på pappret inte ser ut som en bra match kan ju bli ens bästa kompis!)

Det säger sig kanske själv att resten av outfiten till den här koftan får bli rätt nedtonad - annars funkar det inte så bra. Så svarta jeans, ett enda smycke och så ett marinblått linne i siden på det.

Linnet kommer också det från ett klädbyte, även om det inte var så mycket byte. En kompis kompis skulle flytta utomlands för ett drygt år sedan och tömde hela sin garderob. Ren och skär lycka för mig - som haffade en drös plagg som jag verkligen använt och älskat sedan dess!

Jeansen kan ni läsa mer om här: Jakten på den perfekta jeansen och halsbandet är såklart från JohannaN och hittas här: Horn - stort halsband