Hej och välkommen!

Jag har ju tidigare hintat om att det varit många webb-byggprojekt för mig i sommar. Och ja, förutom en ny hemsida för JohannaN och en sida för min och Jennies kommande bok så var det också en bloggflytt! 

slowfashion.nu

Jag har bloggat på The Waves We Make sedan januari 2016 och det har varit minst sagt både roligt och lärorikt. Att fler, genom portalen, har hittat till min blogg är jag evigt tacksam för. Jag har också lärt känna massor av nya roliga människor och fått så mycket inspiration från massor av håll.

Men jag har också lärt mig att portal kanske inte är min grej ändå. Det är ju himla härligt om en allra helst vill slippa allt tekniskt bakom och annat som tar tid. Men jag har ju insett att jag ju faktiskt tycker om det.

Och att det absolut finns en anledning till att jag har det jobb jag har: jag tycker helt enkelt lite för mycket om att bestämma och fatta egna beslut. För mig är att driva företag essensen av att just få gå åt exakt den riktning jag själv vill och känner för i stunden. Och att då fr o m nu också låta bloggen vara en del av det känns helt enkelt rätt.

Så det känns roligt att nu helt kunna styra design och upplägg på min blogg - även om jag har trivts himlans fint på The Waves We Make. Och jag hoppas att ni ska trivas lika bra här på www.slowfashion.nu som jag hoppas göra!

För mig är det superviktigt att göra en blogg som känns lättläst och inspirerande, så med det sagt: om ni har någon feedback när det gäller typsnitt, teckenstorlek, luft, styckeindelning etc - lova att hojta till! 

Kram och återigen välkommen!